Hertz autonvuokraukset kaupungista Victoria

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Victoria

Victoria, Seychellit
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Victoria, Seychellit
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Victoria Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Victoria, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

5,0

Value

4,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Victoria

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Victoria Seychelles Intl lentokenttä?

Kentältä Victoria Seychelles Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Hertz autonvuokrauskeskuksen osoite on Mahe Island.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Victoria?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Victoria (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Victoria kuukauden marraskuu aikana?

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Victoria kuukauden marraskuu aikana ovat: Mini. Voit olettaa maksavasi noin 53 € per päivä Mini vuokra-autoista marraskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 53 € per päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Victoria?

Mahe Island on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 12 toimipisteistä, joita kaupungista Victoria löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 86 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Mahe Island sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Victoria hinnat?

autoa Victoria hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Victoria?

lokakuuta 2023 alkaen 58 toimijaa on valittavissa autoa Victoria osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Victoria?

Eri maissa, myös kohteessa Victoria, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Victoria?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Victoria. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Victoria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.