Hertz autonvuokraukset kaupungista Victoria

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Victoria

Victoria, Seychellit
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
Victoria, Seychellit
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Victoria Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Victoria, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

6,0

Value

2,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Victoria

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Victoria sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Victoria Seychelles Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Hertz autonvuokrauskeskuksen osoite on Mahe Island.

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Victoria (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mahe Island on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 12 toimipisteistä, joita kaupungista Victoria löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 81 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Mahe Island sijaitsevassa toimipisteessä.