Hertz autonvuokraukset kaupungista Soul

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Soul

Soul, Etelä-Korea
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Soul, Etelä-Korea
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Soul Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Soul, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Value

6,6

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Soul

 • Onko COVID-19:n aikana turvallista vuokrata Hertz auto kaupungissa Soul?

  Jokaisella Hertz autovuokraamon toimipisteellä kentällä Soul tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Hertz on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
  • "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
  • Tehostettu työntekijöiden koulutus

 • Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Soul Gimpo Intl lentokenttä?

  Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Soul Gimpo Intl lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

 • Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Soul?

  Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Soul. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Soul alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Soul kuukauden helmikuu aikana?

  Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Soul vierailun yhteydessä helmikuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin helmikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 56 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 56 €/päivä edellisen helmikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

 • Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Soul?

  Vuokraamolla Hertz on 20 toimipistettä kaupungissa Soul. Heidän 47-3 Seogye-dong toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 47 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Soul, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz 47-3 Seogye-dong toimipisteestä.