Hertz autonvuokraukset kaupungista Mexico

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mexico

Mexico, DF, Meksiko
10. joulukuu — 17. joulukuu
Mexico, DF, Meksiko
su 10/12
Keskipäivä
su 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Mexico Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Mexico, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

3,5

Kokonaisarvosana

3,0

Nouto/palautus

3,5

Value

3,5

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Mexico

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Mexico Benito Juárez lentokenttä?

Kentältä Mexico Benito Juárez lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Hertz autonvuokrauskeskuksen osoite on Av Capitan Carlos Leon.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Mexico?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Mexico (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Mexico?

Hertz toimii tällä hetkellä 13 toimipisteiden kautta kaupungissa Mexico. Suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Mexico sijaitsee osoitteessa Av Patriotismo 85. Viimeisten 12 kuukauden aikana 25 % käyttäjistä, jotka hakivat Hertz vuokra-autoja kaupungissa Mexico vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Av Patriotismo 85 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Mexico hinnat?

autoa Mexico hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Mexico?

joulukuuta 2023 alkaen 136 toimijaa on valittavissa autoa Mexico osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Mexico?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Mexico. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Mexico?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Mexico. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mexico

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.