Hertz autonvuokraukset kaupungista Malmö

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Malmö

Malmö, Ruotsi
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Malmö, Ruotsi
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Malmö Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Malmö, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,0

Value

5,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Malmö

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Malmö?

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Malmö tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Malmö kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Luksus ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Malmö vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Luksus ajoneuvoille 97 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 76 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Malmö?

Sturup Airport on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Malmö löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 47 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Sturup Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Malmö hinnat?

autoa Malmö hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Malmö?

syyskuuta 2023 alkaen 45 toimijaa on valittavissa autoa Malmö osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Malmö?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Malmö. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Malmö?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Malmö. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Ruotsi sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Malmö

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.