Hertz autonvuokraukset kaupungista Dresden

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dresden

Dresden, Saksa
12. joulukuu — 19. joulukuu
Dresden, Saksa
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dresden Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Dresden, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

7,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Dresden

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Dresdenin lentoasema lentokenttä?

Kentältä Dresdenin lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Hertz autonvuokrauskeskuksen osoite on Dresden Airport.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Dresden?

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Dresden tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Dresden kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Dresden pitävät enemmän Keskikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Keskikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 42 €/päivä ja 42 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Dresden?

Wilhelmine-reichard-ring 1 on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Dresden löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 64 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Wilhelmine-reichard-ring 1 sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dresden hinnat?

autoa Dresden hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dresden?

69 toimijaa on valittavissa autoa Dresden joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dresden?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Dresden. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dresden?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Dresden. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dresden

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.