Europcar autonvuokraukset kaupungista Nantes

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nantes

Nantes, Loire-Atlantique, Ranska
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Nantes, Loire-Atlantique, Ranska
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Nantes Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Nantes, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Nantes

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Europcar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Nantes asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Europcar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kentältä Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Europcar autonvuokrauskeskuksen osoite on Nantes Atlantique Airport.

Kyllä, vuokraamo Europcar kaupungissa Nantes tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Europcar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

325 Rue Marcel Paul on suosituin Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Nantes löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 69 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Europcar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 325 Rue Marcel Paul sijaitsevassa toimipisteessä.


Europcar autot muissa kaupungeissa maan Ranska sisällä

Löydä Europcar vuokra-autotarjoukset maan Ranska muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Nizza ja Pariisi