Europcar autonvuokraukset kaupungista Malatya

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Malatya

Malatya, Turkki
27. elokuu — 3. syyskuu
Sama palautus
Malatya, Turkki
la 27/8
Keskipäivä
la 3/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Malatya Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Malatya, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
3 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Malatya

Jokaisella Europcar autovuokraamon toimipisteellä kentällä Malatya tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Europcar on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Malatya Erhac lentokenttä sijaitsevat Malatya Havalimani ja Malatya Havalimani.

Kyllä, vuokraamo Europcar kaupungissa Malatya tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Europcar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Malatya löytyy Europcar vuokraamolta 4 toimipistettä. Karakavak Neighborhood.sehit Yusuf on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 41 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Europcar vuokra-auton kaupungista Malatya tekivät sen osoitteessa Karakavak Neighborhood.sehit Yusuf sijaitsevassa toimipisteessä.