Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Pickering

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pickering

Pickering, ON, Kanada
10. joulukuu — 17. joulukuu
Pickering, ON, Kanada
su 10/12
Keskipäivä
su 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pickering Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Pickering, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Pickering

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Pickering?

Kyllä, Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Pickering. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise Rent-A-Car johonkin heidän Pickering toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pickering hinnat?

autoa Pickering hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pickering?

joulukuuta 2023 alkaen 18 toimijaa on valittavissa autoa Pickering osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pickering?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Pickering. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pickering?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Pickering, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pickering

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.