Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Jedda

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jedda

Jedda, Saudi-Arabia
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Jedda, Saudi-Arabia
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Jedda Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Jedda, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

4,5

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,5

Value

5,0

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Jedda

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Enterprise Rent-A-Car kentällä Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (Jeddah Airport Meet And Greet).

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Jedda?

Kyllä, Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Jedda. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise Rent-A-Car johonkin heidän Jedda toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Jedda kuukauden marraskuu aikana?

Tietojemme mukaan Mini ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car Jedda vierailun yhteydessä marraskuu aikana. Perustuen Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen hintoihin marraskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Mini ajoneuvoille 22 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 22 €/päivä edellisen marraskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Jedda?

Kaupungista Jedda löytyy Enterprise Rent-A-Car vuokraamolta 9 toimipistettä. Madinah Road on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 46 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise Rent-A-Car vuokra-auton kaupungista Jedda tekivät sen osoitteessa Madinah Road sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jedda hinnat?

autoa Jedda hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jedda?

lokakuuta 2023 alkaen 87 toimijaa on valittavissa autoa Jedda osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jedda?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jedda. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jedda?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Jedda. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jedda

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.