Enterprise autonvuokraukset kaupungista Jedda

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jedda

Jedda, Saudi-Arabia
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Jedda, Saudi-Arabia
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Jedda Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Jedda, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,3

Comfort

3,3

Kokonaisarvosana

3,3

Nouto/palautus

2,6

Value

4,6

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Jedda

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Enterprise vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Jedda asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Enterprise on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Enterprise kentällä Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (Jeddah Airport Meet And Greet).

Kyllä, Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Jedda. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise johonkin heidän Jedda toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kaupungista Jedda löytyy Enterprise vuokraamolta 8 toimipistettä. Falastin Street on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton kaupungista Jedda tekivät sen osoitteessa Falastin Street sijaitsevassa toimipisteessä.