Enterprise autonvuokraukset kaupungista Cambridge

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cambridge

Cambridge, MA, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Cambridge, MA, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cambridge Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Cambridge, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,0

Value

5,6

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Cambridge

Jokaisella Enterprise autovuokraamon toimipisteellä kentällä Cambridge tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Enterprise kentällä Boston Loganin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (15 Transportation Way).

Kyllä, Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Cambridge. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise johonkin heidän Cambridge toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

25 River Street on suosituin Enterprise autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Cambridge löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 65 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 25 River Street sijaitsevassa toimipisteessä.


Enterprise vuokra-autot kaupungissa Massachusetts

Varaa Enterprise vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Massachusetts

Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä