Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Cambridge

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cambridge

Cambridge, MA, Yhdysvallat
15. December — 22. December
Cambridge, MA, Yhdysvallat
Fri 15/12
Keskipäivä
Fri 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cambridge Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Cambridge, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,7

Value

7,9

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Cambridge

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Boston Loganin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Enterprise Rent-A-Car kentällä Boston Loganin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (15 Transportation Way).

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Cambridge?

Kyllä, Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Cambridge. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise Rent-A-Car johonkin heidän Cambridge toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Cambridge?

25 River Street on suosituin Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Cambridge löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 50 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise Rent-A-Car vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 25 River Street sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cambridge hinnat?

autoa Cambridge hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cambridge?

joulukuuta 2023 alkaen 10 toimijaa on valittavissa autoa Cambridge osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cambridge?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Cambridge. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cambridge?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Cambridge. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cambridge

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.