Budget autonvuokraukset kaupungista Pretoria

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pretoria

Pretoria, Etelä-Afrikka
11. Desember — 18. Desember
Pretoria, Etelä-Afrikka
ma. 11/12
Keskipäivä
ma. 18/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pretoria Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Pretoria, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

5 sijaintia

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Pretoria

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Pretoria Wonderboom Apt. lentokenttä?

Vuokraamolla Budget on 1 toimipaikkakentällä Pretoria Wonderboom Apt. lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta Wonderboom Apt.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Pretoria?

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Pretoria maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Pretoria?

Kaupungista Pretoria löytyy Budget vuokraamolta 5 toimipistettä. 70 Francis Baard Street on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 58 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton kaupungista Pretoria tekivät sen osoitteessa 70 Francis Baard Street sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pretoria hinnat?

autoa Pretoria hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pretoria?

joulukuuta 2023 alkaen 40 toimijaa on valittavissa autoa Pretoria osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pretoria?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Pretoria. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pretoria?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Pretoria, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pretoria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.