Avis autonvuokraukset kaupungista West Palm Beach

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa West Palm Beach

West Palm Beach, FL, Yhdysvallat
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
West Palm Beach, FL, Yhdysvallat
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

West Palm Beach Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista West Palm Beach, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,3

Value

6,3

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa West Palm Beach

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Palm Beach Intl lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Avis löytyy kentältä Palm Beach Intl lentokenttä sijaitsevat 2500 Turnage Boulevard.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa West Palm Beach?

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa West Palm Beach. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän West Palm Beach toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa West Palm Beach kuukauden marraskuu aikana?

Tietojemme mukaan Keskikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Avis West Palm Beach vierailun yhteydessä marraskuu aikana. Perustuen Avis autonvuokrauksen hintoihin marraskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Keskikokoinen ajoneuvoille 28 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 26 €/päivä edellisen marraskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista West Palm Beach?

Kaupungista West Palm Beach löytyy Avis vuokraamolta 5 toimipistettä. 2500 Turnage Boulevard on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton kaupungista West Palm Beach tekivät sen osoitteessa 2500 Turnage Boulevard sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa West Palm Beach hinnat?

autoa West Palm Beach hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa West Palm Beach?

33 toimijaa on valittavissa autoa West Palm Beach lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa West Palm Beach?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien West Palm Beach. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa West Palm Beach?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa West Palm Beach. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Avis vuokra-autot kaupungissa Florida

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Florida, kuten Avis in Miami, Avis in Orlando ja Avis in Fort Lauderdale

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten AVIS - ja AVIS -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen West Palm Beach

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.