Avis autonvuokraukset kaupungista West Palm Beach

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa West Palm Beach

West Palm Beach, FL, Yhdysvallat
12. elokuu — 19. elokuu
Sama palautus
West Palm Beach, FL, Yhdysvallat
pe 12/8
Keskipäivä
pe 19/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

West Palm Beach Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista West Palm Beach, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,2

Value

5,7

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa West Palm Beach

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Avis vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän West Palm Beach asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Avis on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Avis löytyy kentältä Palm Beach Intl lentokenttä sijaitsevat 2500 Turnage Boulevard.

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa West Palm Beach. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän West Palm Beach toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Tietojemme mukaan Suuri ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Avis West Palm Beach vierailun yhteydessä syyskuu aikana. Perustuen Avis autonvuokrauksen hintoihin syyskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Suuri ajoneuvoille 49 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 49 €/päivä edellisen syyskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kaupungista West Palm Beach löytyy Avis vuokraamolta 5 toimipistettä. 2500 Turnage Boulevard on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 33 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton kaupungista West Palm Beach tekivät sen osoitteessa 2500 Turnage Boulevard sijaitsevassa toimipisteessä.


Avis vuokra-autot kaupungissa Florida

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Florida, kuten Miami, Orlando ja Fort Lauderdale

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Seattle, sekä Las Vegas