Alamo autonvuokraukset kaupungista San Jose

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Jose

San Jose, Costa Rica
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
San Jose, Costa Rica
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Jose Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista San Jose, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa San Jose

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä?

Vuokraamolla Alamo on 1 toimipaikkakentällä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä. Vuokraamo Alamo löytyy osoitteesta La Asuncion De Belen.

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa San Jose?

Kyllä, voit peruuttaa Alamo vuokra-autovarauksesi kaupungissa San Jose maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Alamo selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Alamo, kun vierailet kaupungissa San Jose kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta Alamo jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa San Jose lokakuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 40 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 40 € per päivä. Otathan huomioon, että Alamo tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista San Jose?

Kaupungista San Jose löytyy 3 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Alamo omistaa. Osoitteessa Paseo Colon, San Jose sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 70 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Alamo auton kaupungissa San Jose noutivat kulkuneuvon osoitteessa Paseo Colon sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Jose hinnat?

autoa San Jose hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Jose?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa San Jose osiossa on 77 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Jose?

Eri maissa, myös kohteessa San Jose, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Jose?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa San Jose. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Jose

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.