Alamo autonvuokraukset kaupungista San Jose

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Jose

San Jose, Costa Rica
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
San Jose, Costa Rica
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Jose Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista San Jose, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,6

Value

6,0

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa San Jose

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Alamo vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän San Jose asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Alamo on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Alamo on 1 toimipaikkakentällä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä. Vuokraamo Alamo löytyy osoitteesta La Asuncion De Belen.

Kyllä, voit peruuttaa Alamo vuokra-autovarauksesi kaupungissa San Jose maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Alamo selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Alamo jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa San Jose kesäkuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 164 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 164 € per päivä. Otathan huomioon, että Alamo tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista San Jose löytyy 3 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Alamo omistaa. Osoitteessa Between 34th And 36th St Next, San Jose sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 77 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Alamo auton kaupungissa San Jose noutivat kulkuneuvon osoitteessa Between 34th And 36th St Next sijaitsevasta toimipisteestä.