Alamo autonvuokraukset kaupungista Puerto Plata

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Puerto Plata

Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Puerto Plata Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Puerto Plata, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,6

Value

5,6

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Puerto Plata

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä Puerto Plata La Union lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Alamo kentällä Puerto Plata La Union lentokenttä (Puerto Plata Intl Airport).

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Puerto Plata?

Kyllä, vuokraamo Alamo kaupungissa Puerto Plata tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Alamo vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Alamo puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Puerto Plata?

Alamo toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Puerto Plata. Suosituin Alamo autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Puerto Plata sijaitsee osoitteessa Puerto Plata Intl Airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 48 % käyttäjistä, jotka hakivat Alamo vuokra-autoja kaupungissa Puerto Plata vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Puerto Plata Intl Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Puerto Plata hinnat?

autoa Puerto Plata hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Puerto Plata?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Puerto Plata osiossa on 27 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Puerto Plata?

Eri maissa, myös kohteessa Puerto Plata, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Puerto Plata?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Puerto Plata. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Puerto Plata

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.