Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Pariisi Orly lentokenttä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 9/3
Sat 16/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Pariisi Orly lentokenttä-Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lennot: hyödyllistä tietoa
(ORY - FCO)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Pariisi Orly lentokenttä-Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä

Suora lento

Ei yhtään
Pariisi Orly lentokenttä - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä reitille ei ole suoria lentoja. Pariisi Orly lentokenttä - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Pariisi Orly lentokenttä - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Pariisi Orly lentokenttä - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä on tammikuu ja kallein huhtikuu

Milloin on halvinta varata Pariisi Orly lentokenttä - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento?

52 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Pariisi Orly lentokenttä - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä on noin 52 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Pariisi Orly lentokenttä kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Pariisi Orly lentokenttä - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä on 12 päivässä maaliskuuta 2024 alkaen. Yleisin lentojen lähtöaika on 14:00, ja 49 % päivittäisistä lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Pariisi Orly lentokenttä kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Pariisi Orly lentokenttä - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä on 89 viikossa maaliskuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 22 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Pariisi Orly-Rooma Leonardo da Vinci etäisyys lentäen?

  Reitin Pariisi Orly-Rooma Leonardo da Vinci lento kestää noin 1090,1 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Pariisi Orly lentokenttä lento kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä hinnat?

  lentoa Pariisi Orly lentokenttä lento kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Pariisi Orly lentokenttä lento kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Pariisi Orly lentokenttä lento kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Pariisi - Rooma lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Pariisi - Rooma on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Rooma nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Pariisi - Rooma joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Pariisi - Rooma joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Pariisi - Rooma?

Kun olet hakenut lentoja reitille Pariisi - Rooma, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Pariisi - Rooma lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Pariisi - Rooma lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Roomassa

Suositut kaupungit Italiassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Pariisi Orly lentokenttä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä
1 aikuinen
Sat 9/3
Sat 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.