Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Lissabon Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 26/6
ke 3/7
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Miten löydät halvimmat lennot reitille Lissabon - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lissabon - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Lissabon - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento?

40 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Lissabon - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä on noin 40 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Lissabon kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

kesäkuuta 2024 alkaen 44 lentoa lähtee kohteesta Lissabon ja laskeutuu kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 09:00, ja 52 % päivittäisistä lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Lissabon kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

kesäkuuta 2024 alkaen 309 lentoa lähtee kohteesta Lissabon ja laskeutuu kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 18 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Halvat reitin Lissabon - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä (LIS - LHR) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lissabon-Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Suora lento

Ei yhtään
Lissabon - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä reitille ei ole suoria lentoja. Lissabon - Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Lissabon Portela-Lontoo Heathrow’n lentoasema etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Lissabon Portela-Lontoo Heathrow’n lentoasema reitille on 1569,8 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lissabon - Lontoo lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Lissabon - Lontoo lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Lissabon - Lontoo joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Lissabon - Lontoo joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lissabon - Lontoo?

Kun olet hakenut lentoja reitille Lissabon - Lontoo, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Lissabon - Lontoo lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Lissabon - Lontoo niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Lontoo lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ke 26/6
ke 3/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Lontooseen