Halvat lennot Lissabon Dakar

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to. 30/11
to. 7/12

Lissabon-Dakar lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lissabon-Dakar

Suora lento

Ei yhtään
Lissabon - Dakar reitille ei ole suoria lentoja. Lissabon - Dakar ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Lissabon - Dakar

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Dakar?

Toukokuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lissabon - Dakar on toukokuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Lissabon - Dakar lento?

35 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Lissabon - Dakar on noin 35 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Lissabon kohteeseen Dakar?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Lissabon - Dakar on 1 päivässä marraskuuta 2023 alkaen. Yleisin lentojen lähtöaika on 19:00, ja 100 % päivittäisistä lennoista lähtee illalla.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Lissabon kohteeseen Dakar?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Lissabon - Dakar on 12 viikossa marraskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 17 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Lissabon Portela-Dakar Blaise Diagne etäisyys lentäen?

  Lissabon Portela ja Dakar Blaise Diagne etäisyys toisistaan on 2790,5 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä hinnat?

  lentoa Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Dakar Blaise Diagne lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lissabon - Dakar lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Lissabon - Dakar lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Lissabon - Dakar joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Lissabon - Dakar voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lissabon - Dakar?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Lissabon - Dakar.

En ole valmis varaamaan Lissabon - Dakar lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Lissabon - Dakar on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dakar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.