Halvat lennot Helsinki Freetown alk. 962 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Freetown lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Freetown

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Freetown reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Freetown ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Freetown

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Freetown?

Keskiviikko. Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein tiistai

Milloin on halvin aika lentää Freetown?

Iltapäivällä. Helsinki - Freetown lennot ovat noin 16 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Freetown?

Brussels Airlines. Brussels Airlines ja Turkish Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Freetown reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Freetown

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Freetown momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
Brussels AirlinesHintaalk. 968 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
84 arvostelua
Etsi Brussels Airlines lentoja
Turkish AirlinesHintaalk. 1031 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
303 arvostelua
Etsi Turkish Airlines lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Freetown Lungi Intl etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Freetown Lungi Intl välinen etäisyys on noin 6559,4 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Freetown Lungi Intl lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Freetown Lungi Intl lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Freetown Lungi Intl lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Freetownissa?

Kaikki Helsinki–Freetown-lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja laskeutuvat Freetownin kansainväliselle lentoasemalle eli Lungin lentokentälle. Et pääse valitsemaan eri lentokenttien välillä kummassakaan päässä, mikä toisaalta helpottaa lentojen etsimistä ja matkan suunnittelua. Voit keskittyä valinnassasi muihin tärkeisiin seikkoihin, kuten kokonaismatkustusaikaan ja reittivaihtoehtoihin. Helsinki-Vantaan lentokenttä on tuttu myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville suomalaismatkaajille, sillä sieltä lähtevät monet vähänkin kauemmas suuntaavat ulkomaanlennot. Helsinki-Vantaan lentoasema on tunnettu hyvästä palvelutasostaan ja siellä on runsaasti sekä ostosmahdollisuuksia että esimerkiksi ravintola- ja kahvilatarjontaa. Lisäksi lentokentälle on hyvät kulkuyhteydet niin pääkaupunkiseudulta kuin muualtakin Suomesta. Freetownin lentokenttä on itse asiassa koko Sierra Leonen ainoa kansainvälinen lentoasema, joten se palvelee kaikkia Sierra Leoneen matkustavia. Lentokentältä löytyy joukko palveluita, joten esimerkiksi virvokkeita ja lämmintä ruokaa pääsee nauttimaan lentoasemalla. Näin ollen esimerkiksi oman lennon odottelu sujunee mukavasti. Kentältä on varsin hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi Freetownin kaupunkiin, josta löytyy esimerkiksi monia mielenkiintoisia museoita, kirkkoja ja historiallisia nähtävyyksiä sekä ihana simpanssien suojelualue.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Freetownissa?

Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä kuten suositulla lentokenttäjunalla. Se on sekä nopea että edullinen vaihtoehto, ja lentokenttäjunia liikennöi tasaiseen tahtiin. Mukavuutta arvostavien valintana on usein taksi, ja kentälle voi totta kai pysäköidä myös oman auton. Pysäköinti on maksullista. Freetownin lentokentältä pääsee Freetownin keskustaan sekä vesiteitse että maanteitse. Lautta on suosittu vaihtoehto ja myös edullisin. Monet käyttävät kuitenkin vesitaksia, sillä se on nopeampi vaihtoehto ja sen etuihin kuuluvat myös se, että niissä on yleensä ilmastointi ja wifi-yhteys. Vesitaksilla matka taittuu vain noin reilussa puolessa tunnissa. Lauttaterminaaliin, josta lautat ja yksityiset vesitaksit lähtevät, pääsee lentokentältä taksilla, vuokra-autolla tai lentokenttäbussilla. Jos haluat taittaa matkan kokonaan maanteitse, onnistuu se Port Lokon kautta. Varaudu kuitenkin siihen, että matkassa menee useampi tunti Freetownin ruuhkista riippuen. Voit vuokrata auton lentokentältä tai taittaa matkan perinteisellä taksilla. Pitkän lentomatkan jälkeen osa matkustajista valitsee myös vaihtoehdoksi yöpymisen lentokenttähotelleista ennen suuntaamista Freetowniin.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Freetownin lentoasemalta?

Koska Freetownin lentokenttä on maan ainoa kansainvälinen lentoasema, palvelee se kaikkia maahan matkustavia. Monet suuntaavat Freetownin lentokentältä Freetownin kaupunkiin, joka on sekä Sierra Leonen pääkaupunki että sen suurin kaupunki. Freetownin lentokenttää ja Freetownin kaupunkia erottaa Sierra Leone -joki. Matkan lentoasemalta Freetownin kaupunkiin taittaakin parhaiten vesiteitse, sillä maanteitse matkassa menee useita tunteja. Lautalla matkustaminen on edullista, mutta yksityisillä vesitakseilla matka sujuu nopeammin ja paremmilla mukavuuksilla. Vesitaksit ovat muutoinkin suosittu kulkuväline alueella. Taksilla liikkuvien kannattaa neuvotella matkan hinta etukäteen, sillä taksikuskit voivat yrittää veloittaa ylimääräistä ulkomaalaisilta matkustajilta. Vain lyhyen ajomatkan päässä Freetownista löytyvät myös Port Lokon, Goderichin, Hastingsin ja Waterloon kaupungit. Monet suosivat vuokra-autoa alueella liikkumiseen, sillä autolla pääsee tutustumaan erinomaisesti eri kaupunkeihin ja maahan laajemminkin. Sierra Leonen julkinen liikenne ei ole nimittäin kovinkaan toimiva. Autoilijoiden haasteena ovat kuitenkin kaupunkien ruuhkat ja tieverkoston huono kunto. Vain noin 10 prosenttia teistä on päällystettyjä. Autolla ajaessa on siis syytä noudattaa erityistä varovaisuutta.


Vastaavia ​​Helsinki - Freetown lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Freetown vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Freetown lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - Freetown lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Freetown joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Helsinki - Freetown, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Freetown?

Kun olet hakenut lentoja reitille Helsinki - Freetown, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Freetown lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Freetown on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Freetown

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.