Halvat lennot Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä Dakar

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 7/10
la 14/10

Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä-Dakar lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä-Dakar

Lyhyin lentoaika

4t 45m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kohteeseen Dakar on 4t 45m.
Suoria lentoja Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Dakar lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Dakar

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Dakar?

Syyskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Dakar on syyskuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Dakar lento?

60 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Dakar on noin 60 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kohteeseen Dakar?

lokakuuta 2023 alkaen 3 lentoa lähtee kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Dakar joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 15:00, ja 72 % päivittäisistä lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä kohteeseen Dakar?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä - Dakar on 27 viikossa lokakuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 15 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Pariisi Charles de Gaulle-Dakar Blaise Diagne etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Pariisi Charles de Gaulle-Dakar Blaise Diagne reitille on 4226,0 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä hinnat?

  lentoa Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Dakar Blaise Diagne lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Senegal

Eikö sittenkään Dakar? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Senegal

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Pariisi - Dakar lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Pariisi - Dakar on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Dakar nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Pariisi - Dakar joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Pariisi - Dakar voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Pariisi - Dakar?

Kun olet hakenut lentoja reitille Pariisi - Dakar, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Pariisi - Dakar lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Pariisi - Dakar lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dakar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.