keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Lomé

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lomé

Lomé, Togo
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Lomé, Togo
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lomé keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Lomé, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

5 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Lomé

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Lome lentokenttä?

Vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikkakentällä Lome lentokenttä. Vuokraamo keddy by Europcar löytyy osoitteesta Meet & Greet Service Only- Served By Lfwr01 (Mercure Hotel).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lomé hinnat?

autoa Lomé hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lomé?

syyskuuta 2023 alkaen 19 toimijaa on valittavissa autoa Lomé osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lomé?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Lomé. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lomé?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Lomé. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lomé

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.