Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Victoria

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Victoria

Victoria, Seychellit
13. December — 20. December
Victoria, Seychellit
Wed 13/12
Keskipäivä
Wed 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Victoria Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Victoria, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Victoria

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Victoria Seychelles Intl lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sunnycars kentällä Victoria Seychelles Intl lentokenttä (Seychelles International Airport).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Victoria hinnat?

autoa Victoria hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Victoria?

joulukuuta 2023 alkaen 58 toimijaa on valittavissa autoa Victoria osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Victoria?

Eri maissa, myös kohteessa Victoria, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Victoria?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Victoria. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Victoria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.