Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Mainz

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mainz

Mainz, Saksa
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Mainz, Saksa
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Mainz Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Mainz, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Mainz

Sunnycars haluaa varmistaa, että Mainz alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Mainz vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sunnycars on 3 toimipaikkaakentällä Frankfurt lentokenttä. Vuokraamo Sunnycars löytyy osoitteesta Rhein-Main A/P,Terminal 2, Hugo-Eckener-Ring ja Rhein-Main A/P,Terminal 1.

Robert-Koch-Str. 19 on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 10 toimipisteistä, joita kaupungista Mainz löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 42 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Robert-Koch-Str. 19 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Rhineland-Palatinate

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Rhineland-Palatinate, kuten Trier ja Koblenz