Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Madrid

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Madrid

Madrid, Espanja
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Madrid Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Madrid, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
30 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Madrid

Sunnycars haluaa varmistaa, että Madrid alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Madrid vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sunnycars on 3 toimipaikkaakentällä Madrid-Barajas lentokenttä. Vuokraamo Sunnycars löytyy osoitteesta Camino Aeropuerto 1, Aeropuerto de Madrid-Barajas ja Calle de Lola Flores 1.

Vuokraamolla Sunnycars on 30 toimipistettä kaupungissa Madrid. Heidän Glorieta Emperador Carlos V toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa Madrid, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars Glorieta Emperador Carlos V toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Madrid

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sunnycars? Vertaile muiden suosittujen Madrid autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia