Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Dresden

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dresden

Dresden, Saksa
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Dresden, Saksa
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dresden Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Dresden, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
17 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Dresden

Sunnycars haluaa varmistaa, että Dresden alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Dresden vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, löydät 2 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille Sunnycars kentällä Dresdenin lentoasema lentokenttä (Dresden Airport ja Wilhelmine-Reichard-Ring 1).

Strehelener Strasse 5 on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 18 toimipisteistä, joita kaupungista Dresden löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 50 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Strehelener Strasse 5 sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Saksi

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Saksi