Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Dresden

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dresden

Dresden, Saksa
2. joulukuu — 9. joulukuu
Dresden, Saksa
la 2/12
Keskipäivä
la 9/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dresden Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Dresden, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

8 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Dresden

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Dresdenin lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 2 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille Sunnycars kentällä Dresdenin lentoasema lentokenttä (Dresden Airport ja Wilhelmine-Reichard-Ring 1).

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Dresden?

Friedrichstr. 65 on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 8 toimipisteistä, joita kaupungista Dresden löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 86 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Friedrichstr. 65 sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dresden hinnat?

autoa Dresden hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dresden?

69 toimijaa on valittavissa autoa Dresden marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dresden?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Dresden. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dresden?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Dresden. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dresden

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.