Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Dax

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dax

Dax, Landes, Ranska
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Dax, Landes, Ranska
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dax Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Dax, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

3 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Dax

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Dax?

Kaupungista Dax löytyy Sunnycars vuokraamolta 3 toimipistettä. 5 Avenue de la Gare on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 95 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Dax tekivät sen osoitteessa 5 Avenue de la Gare sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dax hinnat?

autoa Dax hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dax?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Dax osiossa on 18 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dax?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Dax. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dax?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Dax, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Uusi-Akvitania

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Uusi-Akvitania, kuten Sunnycars in Bordeaux, Sunnycars in La Rochelle ja Sunnycars in Angoulême

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dax

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.