Sixt autonvuokraukset kaupungista Tallinna

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tallinna

Tallinna, Viro
30. maaliskuu — 6. huhtikuu
Sama palautus
Tallinna, Viro
to 30/3
Keskipäivä
to 6/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Tallinna, Harjumaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

24 € - 56 €

Kaikki autotyypit

28 € - 73 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Tallinna, Harjumaa on maaliskuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 39 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tallinna. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Tallinna on maaliskuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Tallinna, Harjumaa on maaliskuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 46 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Tallinna. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Tallinna on maaliskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Tallinna, Harjumaa on joulukuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Tallinna. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Tallinna on joulukuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Sixt Tallinna, Harjumaa on joulukuu hintojen ollessa 42 € per päivä keskimäärin. 42 € per päivä on 30 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Tallinna. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Sixt Tallinna on joulukuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Tallinna Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Tallinna, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Tallinna

Kyllä, vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Tallinna Ulemiste lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Tartu maantee 101.

Vuokraamon Sixt suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Tallinna kuukauden huhtikuu aikana ovat: Standardi. Voit olettaa maksavasi noin 58 € per päivä Standardi vuokra-autoista huhtikuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 57 € per päivä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Tallinna

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Tallinna autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia
Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.