Sixt autonvuokraukset kaupungista Oslo

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Oslo

Oslo, Norja
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Oslo, Norja
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Oslo, Oslo

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

36 € - 121 €

Kaikki autotyypit

36 € - 151 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Oslo, Oslo on tammikuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 62 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Oslo. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Oslo on tammikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Oslo Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Oslo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

3 sijaintia

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Oslo

Tietojemme mukaan Mini ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Oslo vierailun yhteydessä huhtikuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin huhtikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Mini ajoneuvoille 53 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 34 €/päivä edellisen huhtikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Oslo on Mini (53 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 53 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton valitsivat Mini kustannussyistä. Mini on myös 37 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Sixt vuokra-auton hinta kaupungissa Oslo.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Oslo

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Oslo autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia
Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.