Sixt autonvuokraukset kaupungista Casablanca

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Casablanca

Casablanca, Marokko
4. Desember — 11. Desember
Casablanca, Marokko
ma. 4/12
Keskipäivä
ma. 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Casablanca Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Casablanca, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Casablanca

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
Mohammed V Internat. Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Casablanca kuukauden joulukuu aikana?

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Casablanca vierailun yhteydessä joulukuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin joulukuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 66 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 66 €/päivä edellisen joulukuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Casablanca?

Kaupungista Casablanca löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Mohammed V Internat. Airport, Casablanca sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 79 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Casablanca noutivat kulkuneuvon osoitteessa Mohammed V Internat. Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Casablanca hinnat?

autoa Casablanca hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Casablanca?

marraskuuta 2023 alkaen 160 toimijaa on valittavissa autoa Casablanca osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Casablanca?

Eri maissa, myös kohteessa Casablanca, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Casablanca?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Casablanca. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Casablanca

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.