SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Balaclava

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Balaclava

Balaclava, Mauritius
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Balaclava, Mauritius
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Balaclava SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Balaclava, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

SURPRICE CAR RENTAL

6 sijaintia

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Balaclava

Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Balaclava?

Kaupungista Balaclava löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka SURPRICE CAR RENTAL omistaa. Osoitteessa Meet & Greet Service at Hotel Reception, Balaclava sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 36 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat SURPRICE CAR RENTAL auton kaupungissa Balaclava noutivat kulkuneuvon osoitteessa Meet & Greet Service at Hotel Reception sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Balaclava hinnat?

autoa Balaclava hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Balaclava?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Balaclava osiossa on 19 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Balaclava?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Balaclava. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Balaclava?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Balaclava. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Balaclava

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.
<