Payless autonvuokraukset kaupungista Mérida

Etsi ja vertaa hyviä Payless vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mérida

Mérida, YU, Meksiko
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Mérida, YU, Meksiko
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Mérida Payless toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Payless vuokra-autojen sijainneista Mérida, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Payless

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Payless autonvuokrauksesta kaupungissa Mérida

Onko vuokraamolla Payless toimipistettä kentällä Mérida Rejon lentokenttä?

Vuokraamolla Payless on 1 toimipaikkakentällä Mérida Rejon lentokenttä. Vuokraamo Payless löytyy osoitteesta Calle 21 No 305 X 28.

Kuinka monta Payless autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Mérida?

Vuokraamolla Payless on 5 toimipistettä kaupungissa Mérida. Heidän Calle 21 No 305 X 28 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 76 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Payless auton kaupungissa Mérida, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Payless Calle 21 No 305 X 28 toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Mérida hinnat?

autoa Mérida hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Mérida?

syyskuuta 2023 alkaen 73 toimijaa on valittavissa autoa Mérida osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Mérida?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Mérida. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Mérida?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Mérida. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mérida

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.