Nokta Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Ankara

Etsi ja vertaa hyviä Nokta Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ankara

Ankara, Turkki
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Ankara, Turkki
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ankara Nokta Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Nokta Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Ankara, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Nokta Rent A Car

6 sijaintia

Tietoja Nokta Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Ankara

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Nokta Rent A Car, kun vierailet kaupungissa Ankara kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Nokta Rent A Car jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Ankara lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 21 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 21 € per päivä. Otathan huomioon, että Nokta Rent A Car tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ankara hinnat?

autoa Ankara hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ankara?

syyskuuta 2023 alkaen 126 toimijaa on valittavissa autoa Ankara osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ankara?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Ankara. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ankara?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Ankara. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ankara

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.