Nokta Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Ankara

Etsi ja vertaa hyviä Nokta Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ankara

Ankara, Turkki
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Ankara, Turkki
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ankara Nokta Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Nokta Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Ankara, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Nokta Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Ankara

Nokta Rent A Car haluaa varmistaa, että Ankara alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Nokta Rent A Car on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Ankara vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Nokta Rent A Car jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Ankara syyskuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 22 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 22 € per päivä. Otathan huomioon, että Nokta Rent A Car tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Nokta Rent A Car toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa Ankara. Suosituin Nokta Rent A Car autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Ankara sijaitsee osoitteessa Esenboğa Airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 97 % käyttäjistä, jotka hakivat Nokta Rent A Car vuokra-autoja kaupungissa Ankara vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Esenboğa Airport sijaitsevasta toimipisteestä.