Nissan Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Kōbe

Etsi ja vertaa hyviä Nissan Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kōbe

Kōbe, Japani
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Kōbe, Japani
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kōbe Nissan Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Nissan Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Kōbe, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Nissan Rent-A-Car

4 sijaintia

Tietoja Nissan Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Kōbe

Onko vuokraamolla Nissan Rent-A-Car toimipistettä kentällä Kobe lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Nissan Rent-A-Car on 1 toimipaikka kentällä Kobe lentokenttä:
Kobe Airport Counter.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Nissan Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Kōbe kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Nissan Rent-A-Car jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Kōbe lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 57 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 57 € per päivä. Otathan huomioon, että Nissan Rent-A-Car tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Nissan Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kōbe?

Kaupungista Kōbe löytyy Nissan Rent-A-Car vuokraamolta 4 toimipistettä. Kobe Sannomiya Chuo on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 77 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Nissan Rent-A-Car vuokra-auton kaupungista Kōbe tekivät sen osoitteessa Kobe Sannomiya Chuo sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kōbe hinnat?

autoa Kōbe hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kōbe?

syyskuuta 2023 alkaen 50 toimijaa on valittavissa autoa Kōbe osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kōbe?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Kōbe. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kōbe?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Kōbe. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kōbe

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.