Nissan Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Jokohama

Etsi ja vertaa hyviä Nissan Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jokohama

Jokohama, Japani
6. joulukuu — 13. joulukuu
Jokohama, Japani
ke 6/12
Keskipäivä
ke 13/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Jokohama Nissan Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Nissan Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Jokohama, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Nissan Rent-A-Car

15 sijaintia

Tietoja Nissan Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Jokohama

Onko vuokraamolla Nissan Rent-A-Car toimipistettä kentällä Tokio Haneda lentokenttä?

Kentältä Tokio Haneda lentokenttä löytyy 3 toimipaikkaa . äiden 3 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat 1440043東京都大田区羽田5-3-1, 5-3-1 Haneda,Ota-ku,Tokyo 144-0043 Japan, Tokyo (Tokyo), Japan, 1440043東京都大田区羽田5-3-1, 5-3-1 Haneda,Ota-ku,Tokyo 144-0043 Japan, Tokyo (Tokyo), Japan ja 5-3-1 Haneda, Ota -ku, Tokyo.

Kuinka monta Nissan Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Jokohama?

Kaupungista Jokohama löytyy 18 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Nissan Rent-A-Car omistaa. Osoitteessa Yokohama Landmark Plaza1F, Jokohama sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 36 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Nissan Rent-A-Car auton kaupungissa Jokohama noutivat kulkuneuvon osoitteessa Yokohama Landmark Plaza1F sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jokohama hinnat?

autoa Jokohama hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jokohama?

marraskuuta 2023 alkaen 122 toimijaa on valittavissa autoa Jokohama osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jokohama?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jokohama. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jokohama?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Jokohama, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jokohama

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.