National autonvuokraukset kaupungista Naha

Etsi ja vertaa hyviä National vuokra-autotarjouksia kaupungissa Naha

Naha, Japani
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Naha, Japani
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Naha National toimipaikat

Alla on tietoja kaikista National vuokra-autojen sijainneista Naha, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

National

4 sijaintia

Tietoja National autonvuokrauksesta kaupungissa Naha

Onko vuokraamolla National toimipistettä kentällä Okinawa Naha lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla National on 1 toimipaikka kentällä Okinawa Naha lentokenttä:
3 95 Toyosaki.

Tarjoaako National ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Naha?

Kyllä, voit peruuttaa National vuokra-autovarauksesi kaupungissa Naha maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle National selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuinka monta National autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Naha?

Kaupungista Naha löytyy National vuokraamolta 4 toimipistettä. 3 95 Toyosaki on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 84 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet National vuokra-auton kaupungista Naha tekivät sen osoitteessa 3 95 Toyosaki sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Naha hinnat?

autoa Naha hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Naha?

syyskuuta 2023 alkaen 74 toimijaa on valittavissa autoa Naha osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Naha?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Naha. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Naha?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Naha. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Naha

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.