National autonvuokraukset kaupungista Naha

Etsi ja vertaa hyviä National vuokra-autotarjouksia kaupungissa Naha

Naha, Japani
16. elokuu — 23. elokuu
Sama palautus
Naha, Japani
ti 16/8
Keskipäivä
ti 23/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Naha National toimipaikat

Alla on tietoja kaikista National vuokra-autojen sijainneista Naha, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja National autonvuokrauksesta kaupungissa Naha

National on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Naha sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo National noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla National on 1 toimipaikka kentällä Okinawa Naha lentokenttä:
3-95 Toyosaki.

Kyllä, voit peruuttaa National vuokra-autovarauksesi kaupungissa Naha maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle National selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kaupungista Naha löytyy National vuokraamolta 4 toimipistettä. 3-95 Toyosaki on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 86 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet National vuokra-auton kaupungista Naha tekivät sen osoitteessa 3-95 Toyosaki sijaitsevassa toimipisteessä.