National autonvuokraukset kaupungista Mérida

Etsi ja vertaa hyviä National vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mérida

Mérida, YU, Meksiko
3. joulukuu — 10. joulukuu
Mérida, YU, Meksiko
su 3/12
Keskipäivä
su 10/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Mérida National toimipaikat

Alla on tietoja kaikista National vuokra-autojen sijainneista Mérida, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

National

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja National autonvuokrauksesta kaupungissa Mérida

Onko vuokraamolla National toimipistettä kentällä Mérida Rejon lentokenttä?

Kentältä Mérida Rejon lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän National autonvuokrauskeskuksen osoite on C 32 306 Aeropuerto Int.

Tarjoaako National ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Mérida?

National tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Mérida. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää National peruutuskäytännöistä.

Kuinka monta National autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Mérida?

C 32 306 Aeropuerto Int on suosituin National autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Mérida löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 70 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet National vuokra-auton tekivät sen osoitteessa C 32 306 Aeropuerto Int sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Mérida hinnat?

autoa Mérida hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Mérida?

marraskuuta 2023 alkaen 73 toimijaa on valittavissa autoa Mérida osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Mérida?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Mérida. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Mérida?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Mérida. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mérida

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.