National autonvuokraukset kaupungista Mérida

Etsi ja vertaa hyviä National vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mérida

Mérida, YU, Meksiko
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Mérida, YU, Meksiko
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Mérida National toimipaikat

Alla on tietoja kaikista National vuokra-autojen sijainneista Mérida, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja National autonvuokrauksesta kaupungissa Mérida

Kaikissa National vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Mérida on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo National sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Mérida:
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Mérida Rejon lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän National autonvuokrauskeskuksen osoite on C.32 #306 Aeropuerto Int.

National tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Mérida. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää National peruutuskäytännöistä.

C.32 #306 Aeropuerto Int on suosituin National autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Mérida löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 52 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet National vuokra-auton tekivät sen osoitteessa C.32 #306 Aeropuerto Int sijaitsevassa toimipisteessä.