Autonvuokraus Venäjä Moscow Moskova Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autoista

su 12.12.
Keskipäivä
ke 15.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Hyundai i10

28 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Hyundai Accent

30 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Volkswagen Polo

35 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Skoda Octavia

47 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Ford Focus Wagon

35 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Hyundai Elantra

41 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Ford Escape

52 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Audi A4

94 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Volvo XC90

143 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
avis

Avis

Sheremetjevo Airport, 103050

Arviopisteet 5,2/10 2 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 21 €/pvä
Volvo XC90 129 €/pvä

Kuinka pääsen Moskovan Šeremetjevon lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Moskovan Šeremetjevon lentokentän autonvuokrauspiste on sisäänkäyntien läheisyydessä. Sinne on siis helppo päästä ilman busseja tai muita kulkuvälineitä – ota vain suunta lentokentän sisäänkäyntien luokse. Lentokentälle on opasteet autonvuokraukseen, ja saat lisätietoja myös lentoaseman infopisteestä. Vuokra-auton varaaminen etukäteen momondon kautta nopeuttaa asioimista lentokentän vuokra-autokeskuksessa, sillä näin prosessi on jo puoliksi tehty etukäteen. Etukäteen varaamalla saat varmasti mieleisesi vuokra-auton. Autovuokraamon palvelupisteessä esitetään vain tarvittavat dokumentit, jonka jälkeen vuokra-auto on haettavissa lentokentän pysäköintialueelta. Moskovan keskustasta löydät halutessasi lisää autovuokraamoita. Keskustan autovuokraamot eivät kuitenkaan ole keskittyneet tietylle alueelle, vaan niitä löytyy hajanaisesti eri puolilta Moskovan keskustaa. Osa autovuokraamoista tarjoaa myös palvelun, jossa vuokraamo järjestää asiakkailleen kuljetuksen lentokentältä kaupungin keskustaan vuokraliikkeeseensä.

Miten palautan vuokra-autoni Moskovan Šeremetjevon lentokentällä?

Vuokra-autot palautetaan autovuokraamosta riippuen vuokraamon neuvomaan paikkaan. Kannattaa siis autonvuokrausta tehdessä varmistaa, minne vuokra-auto palautetaan. Jotkut autovuokraamoista tarjoavat vuokra-auton palautuksen vuorokauden ympäri sopimuksen mukaan. Jos lentosi lähtee esimerkiksi aamuyöllä ja tiedät, että palautat autosi vuokraamon normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, pyydä ohjeet palautuksen hyvissä ajoin. Kerro vuokraamolle myös, jos haluat palauttaa auton jonnekin muualle kuin lentokentälle. Tämä on yleensä mahdollista, mutta palautuksesta toiseen paikkaan tai esimerkiksi auton noudosta hotellilta peritään yleensä lisämaksu. Jos autovuokraamo on kiinni, vuokra-auto ajetaan yleensä lentokentän tai autovuokraamon parkkiin. Auton avain ja mahdollisesti myös palautuslomake jätetään autovuokraamon palautuslaatikkoon. Muista tankata vuokra-autosi täyteen ennen sen palauttamista, sillä autovuokraamo voi veloittaa sinulta ylimääräisiä kuluja, jos palautat auton sopimuksen vastaisesti tankkaamatta. Šeremetjevon lentokentän edustalla on muutamia huoltoasemia, joissa vuokra-auton voi tankata ennen palautusta. Jos vuokra-autoon on tullut käyttösi aikana kolhuja, naarmuja tai muita vahinkoja, autovuokraamo voi pidättää takuumaksustasi vahingon korvaamiseen tarvittavan summan.


Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton Moskovan Šeremetjevon lentokentältä?

Autonvuokraus Moskovan Šeremetjevon lentokentällä vaatii sinulta ajokortin lisäksi kuvallisen henkilökortin tai passin sekä luottokortin. Voit tarvita toisenkin luottokortin riippuen siitä, minkälaisen vuokra-auton haluat. Luottokortin pitää olla auton vuokraajan nimissä ja siinä pitää olla katetta ainakin auton takuumaksun verran. Kortilta varataan takuusumma, joka vapautetaan, kun auto palautetaan sopimuksen mukaan vuokraamoon. Osaan vuokra-autoista riittää kuljettajalta 21 vuoden ikä, mutta tarjolla on myös vuokra-autoja, jotka vaativat joko 23 vuoden ikää tai jopa 25 vuoden ikää. Jos sinulla on suomalaisesta ajokortistasi virallinen venäjänkielinen käännös, et tarvitse kansainvälistä ajokorttia ajaaksesi autoa Moskovassa. Jos aiot autoilla Venäjällä, kansainvälisen ajokortin hankkiminen on kuitenkin suositeltavaa. Siitä voi olla apua erityisesti kolaritilanteissa ja tilanteissa, joissa joudut tekemisiin poliisin kanssa. Kansainvälisiä ajokortteja on kahta erilaista tyyppiä, ja korttityypeistä molemmat käyvät Venäjällä. Mikäli haluat vuokrata auton, ajokorttisi on oltava ollut voimassa ainakin vuoden. Jotkut autovuokraamot voivat vaatia ajokortilta minimissään jopa kahden vuoden voimassaoloaikaa ennen vuokrausta. Jos olet varannut vuokra-auton etukäteen, ota varaustiedot mukaan lentokentälle asioinnin nopeuttamiseksi.

Minkälaisia lisäpalveluja Moskovan Šeremetjevon lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Moskovan Šeremetjevon lentokentän autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen esimerkiksi lastenistuimet, vauvojen turvakaukalot, navigointilaitteet ja monet muut lisävarusteet. Jos olet matkalla lumisille seuduille, joihinkin vuokra-autoihin saa myös talvirenkaat lisäpalveluna. Jos vuokraat auton talviaikaan, vuokra-autossa on tietenkin Moskovan seudulla automaattisesti talvirenkaat alla. Asia kannattaa silti varmistaa vuokraamosta. Talvirenkaat ovat alueella pakolliset talvikuukausina. Saatavilla olevat lisäpalvelut vaihtelevat automallien mukaan, sillä jotkut lisävarusteet vaativat auton sisätiloista runsaasti tilaa. Esimerkiksi vauvan turvakaukaloa ei saa laitettua aivan kaiken mallisiin vuokra-autoihin. Jos sinulla on mukana paljon matkatavaroita, kannattaa autonvuokrausta tehdessä varmistaa vuokra-auton matkatavaratilan koko. momondon kautta löydät halvat vuokra-autot, jotka on listattu ominaisuuksineen. Näin niitä on helppo vertailla keskenään.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Sheremetyevo lentokenttä?

Kohteesta löytyy yhteensä 16 vuokraamoa kentältä Sheremetyevo lentokenttä. Rentmotors, Sixt ja Avis ovat suosituimpien vuokraamoiden joukossa datamme mukaan. Vuokraamon Rentmotors osoite on Sheremetyevo Airport. Vuokraamon Sixt osoite on Terminal D. Vuokraamon Avis osoite on Sheremetjevo Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Sheremetyevo lentokenttä?

Suosituin vuokrattava autotyyppi kentällä Sheremetyevo lentokenttä on Edullinen. Kuluneen vuoden aikana 64 % momondon käyttäjistä etsivät Edullinen autoja vuokrattavaksi kentällä Sheremetyevo lentokenttä. Suosituin autovuokraamo, joka tarjoaa Edullinen autoja tällä lentokentällä, on Avis ja niinkin alhaiseen hintaan kuin 27 €/pvä. Jos teet päätöstä Edullinen autojen välillä kentällä Sheremetyevo lentokenttä, ota huomioon Hyundai Accent tai Volkswagen Polo - molemmat ovat suosittuja vaihtoehtoja matkailijoiden keskuudessa.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Sheremetyevo lentokenttä?

Datamme mukaan automalli Hyundai Accent on halvin vuokra-auto kentällä Sheremetyevo lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa Hyundai Accent autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 22 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon keddy by Europcar Hyundai Accent mallille on 19 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Sheremetyevo lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Sheremetyevo lentokenttä?

Löydät parhaat vuokra-autotarjoukset kentältä Sheremetyevo lentokenttä, kun teet varauksen 20 päivää ennen hintojen ollessa keskimäärin 24 €/pvä . Viime vuoden tietojen perusteella voit odottaa maksavasi keskimäärin 76 €/pvä jos vuokraat auton viikonloppuna. Arkipäivän vuokrahinnat ovat keskimäärin 27 €/pvä. Vaikka vuokra-autotarjouksia löytyy ympäri vuoden kentältä Sheremetyevo lentokenttä, huhtikuu on yleensä parhain kuukausi vuokraukselle hintojen ollessa keskimäärin 27 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Sheremetyevo lentokenttä?

Avis on suosituin kentällä Sheremetyevo lentokenttä sijaitsevista vuokraamoista perustuen 2 momondon käyttäjien arvosteluihin, joiden perusteella keskimääräiset arviopisteet ovat 5,2. Kuluneen vuoden aikana kentältä Sheremetyevo lentokenttä auton vuokranneista 19 % valitsivat vuokraamon Avis. Hertz on toinen hyvämaineinen autovuokraamo, jonka luokitus on 1,9 perustuen 1 arvosteluun.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Sheremetyevo lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Sheremetyevo lentokenttä maksaa keskimäärin 40 €/pvä. Autonvuokraus viikoksi maksaa keskimäärin 288 €. Jos haluat vuokrata auton kentältä Sheremetyevo lentokenttä kuukaudeksi käyttäjämme maksavat yleensä keskimäärin 1294 €. Nämä hinnat vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kun vuokraat autoa lentokentältä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai Accent keskimääräiseen hintaan 30 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen Polo 35 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja lentokentältä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 15 €/pvä ja Volkswagen Polo hintaan 27 €/pvä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja lentokentällä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Rentmotors on suosituin vuokraamo lentokentällä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot lentokentällä Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä maksavat noin 94 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Rentmotors.


Autonvuokraus Venäjä Moscow Moskova Moskova Šeremetjevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00