Hertz autonvuokraukset kaupungista Shenzhen

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Shenzhen

Shenzhen, GD, Kiina
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Shenzhen, GD, Kiina
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Shenzhen Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Shenzhen, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

7 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Shenzhen

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Shenzhen lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Hertz löytyy kentältä Shenzhen lentokenttä sijaitsevat Large Vehicle Carpark, 8th Rd.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Shenzhen?

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Shenzhen. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Shenzhen toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Shenzhen?

Kaupungista Shenzhen löytyy Hertz vuokraamolta 7 toimipistettä. Large Vehicle Carpark, 8th Rd on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 47 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Shenzhen tekivät sen osoitteessa Large Vehicle Carpark, 8th Rd sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Shenzhen hinnat?

autoa Shenzhen hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Shenzhen?

19 toimijaa on valittavissa autoa Shenzhen syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Shenzhen?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Shenzhen. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Shenzhen?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Shenzhen. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Guangdong

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Guangdong

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Shenzhen

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.