Hertz autonvuokraukset kaupungista Shenzhen

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Shenzhen

Shenzhen, GD, Kiina
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Shenzhen, GD, Kiina
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Shenzhen Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Shenzhen, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
14 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Shenzhen

Kaikissa Hertz vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Shenzhen on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Hertz sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Shenzhen:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Hertz löytyy kentältä Shenzhen lentokenttä sijaitsevat Airport 9th Rd.

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Shenzhen. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Shenzhen toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kaupungista Shenzhen löytyy Hertz vuokraamolta 7 toimipistettä. Huanggang Motor Station on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 30 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Shenzhen tekivät sen osoitteessa Huanggang Motor Station sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Guangdong

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Guangdong