Europcar autonvuokraukset kaupungista Ottawa

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ottawa

Ottawa, ON, Kanada
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Ottawa, ON, Kanada
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ottawa Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Ottawa, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Ottawa

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Europcar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Ottawa asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Europcar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Europcar kentällä Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (Please Go To The Routes Counter).

Kyllä, voit peruuttaa Europcar vuokra-autovarauksesi kaupungissa Ottawa maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Europcar selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.


Europcar vuokra-autot kaupungissa Ontario

Varaa Europcar vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Ontario