Europcar autonvuokraukset kaupungista Mainz

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Mainz

Mainz, Saksa
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Mainz, Saksa
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Mainz Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Mainz, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Mainz

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Frankfurt lentokenttä?

Kyllä, löydät 2 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille Europcar kentällä Frankfurt lentokenttä (Airport City Mall, Bereich A ja Terminal 2, Level 2, Halle D).

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Mainz?

Kyllä, voit peruuttaa Europcar vuokra-autovarauksesi kaupungissa Mainz maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Europcar selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Mainz hinnat?

autoa Mainz hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Mainz?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Mainz osiossa on 37 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Mainz?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Mainz. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Mainz?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Mainz. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mainz

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.