Europcar autonvuokraukset kaupungista Ciutadella de Menorca

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ciutadella de Menorca

Ciutadella de Menorca, Menorca, Espanja
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Ciutadella de Menorca, Menorca, Espanja
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ciutadella de Menorca Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Ciutadella de Menorca, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Ciutadella de Menorca

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Europcar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Ciutadella de Menorca asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Europcar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Europcar kentällä Menorca/Mahon lentokenttä (Menorca Airport).

Kyllä, voit peruuttaa Europcar vuokra-autovarauksesi kaupungissa Ciutadella de Menorca maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Europcar selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Vuokraamolla Europcar on 4 toimipistettä kaupungissa Ciutadella de Menorca. Käyttäjiemme mukaan suosituin Europcar toimipiste kaupungissa Ciutadella de Menorca sijaitsee osoitteessa Centro Comercial El Lago N.25. 90 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Ciutadella de Menorca teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Europcar autot muissa kaupungeissa maan Espanja sisällä