Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Osaka

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Osaka

Osaka, Japani
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Osaka, Japani
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Osaka Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Osaka, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Osaka

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Osaka Itami lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car löytyy kentältä Osaka Itami lentokenttä sijaitsevat North Terminal 1f.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Osaka?

Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Osaka. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Enterprise Rent-A-Car peruutuskäytännöistä.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Osaka?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 6 toimipistettä kaupungissa Osaka. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise Rent-A-Car toimipiste kaupungissa Osaka sijaitsee osoitteessa 2f 1 Senshu-kuko-naka. 69 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise Rent-A-Car auton kaupungissa Osaka teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Osaka hinnat?

autoa Osaka hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Osaka?

syyskuuta 2023 alkaen 196 toimijaa on valittavissa autoa Osaka osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Osaka?

Eri maissa, myös kohteessa Osaka, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Osaka?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Osaka. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Osaka

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.