Enterprise autonvuokraukset kaupungista Osaka

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Osaka

Osaka, Japani
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Osaka, Japani
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Osaka Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Osaka, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Osaka

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Enterprise vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Osaka asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Enterprise on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Enterprise löytyy kentältä Osaka Itami lentokenttä sijaitsevat North Terminal 1f.

Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Osaka. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Enterprise peruutuskäytännöistä.

Vuokraamolla Enterprise on 6 toimipistettä kaupungissa Osaka. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise toimipiste kaupungissa Osaka sijaitsee osoitteessa 2f 1 Senshu-kuko-naka. 42 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise auton kaupungissa Osaka teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.