Enterprise autonvuokraukset kaupungista Halifax

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Halifax

Halifax, NS, Kanada
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Halifax, NS, Kanada
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Halifax Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Halifax, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

9,0

Value

8,4

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Halifax

Vuokraamon Enterprise vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Halifax. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Halifax alueen Enterprise puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamolla Enterprise on 4 toimipistettä kaupungissa Halifax. Heidän 17-120 Susie Lake Cres toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 35 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Enterprise auton kaupungissa Halifax, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Enterprise 17-120 Susie Lake Cres toimipisteestä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.