Enterprise autonvuokraukset kaupungista Alexandria

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Alexandria

Alexandria, VA, Yhdysvallat
22. elokuu — 29. elokuu
Sama palautus
Alexandria, VA, Yhdysvallat
ma 22/8
Keskipäivä
ma 29/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Alexandria Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Alexandria, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Alexandria

Jokaisella Enterprise autovuokraamon toimipisteellä kentällä Alexandria tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Enterprise on 1 toimipaikka kentällä Washington Reagan-National lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Ronald Reagan Wash Natl Airprt.

Vuokraamon Enterprise vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Alexandria. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Alexandria alueen Enterprise puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

5650 Edsall Rd on suosituin Enterprise autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Alexandria löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 29 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 5650 Edsall Rd sijaitsevassa toimipisteessä.


Enterprise vuokra-autot kaupungissa Virginia

Varaa Enterprise vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Virginia, kuten Norfolk, Roanoke ja Arlington

Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä