Drive A Matic autonvuokraukset kaupungista Bridgetown

Etsi ja vertaa hyviä Drive A Matic vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bridgetown

Bridgetown, Barbados
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Bridgetown, Barbados
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bridgetown Drive A Matic toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Drive A Matic vuokra-autojen sijainneista Bridgetown, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Drive A Matic

5 sijaintia

Tietoja Drive A Matic autonvuokrauksesta kaupungissa Bridgetown

Onko vuokraamolla Drive A Matic toimipistettä kentällä Bridgetown Grantley Adams Intl lentokenttä?

Vuokraamolla Drive A Matic on 1 toimipaikkakentällä Bridgetown Grantley Adams Intl lentokenttä. Vuokraamo Drive A Matic löytyy osoitteesta Airport Access Road.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Drive A Matic, kun vierailet kaupungissa Bridgetown kuukauden marraskuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 28 €/päivä, Mini ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Drive A Matic kaupungissa Bridgetown marraskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Drive A Matic autonvuokraustarjouksia kaupungissa Bridgetown niinkin alhaiseen hintaan kuin 28 €/päivä, mikä on halvin Mini vuokra-autoille löydetty hinta edellisen marraskuu aikana.

Kuinka monta Drive A Matic autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Bridgetown?

Vuokraamolla Drive A Matic on 5 toimipistettä kaupungissa Bridgetown. Käyttäjiemme mukaan suosituin Drive A Matic toimipiste kaupungissa Bridgetown sijaitsee osoitteessa Airport Access Road. 89 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Drive A Matic auton kaupungissa Bridgetown teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bridgetown hinnat?

autoa Bridgetown hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bridgetown?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Bridgetown osiossa on 32 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bridgetown?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Bridgetown. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bridgetown?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Bridgetown. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bridgetown

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.