Budget autonvuokraukset kaupungista Halifax

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Halifax

Halifax, NS, Kanada
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Halifax, NS, Kanada
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Halifax Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Halifax, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,8

Value

8,4

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Halifax

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Halifax. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän Halifax toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Tietojemme mukaan Keskikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Budget Halifax vierailun yhteydessä huhtikuu aikana. Perustuen Budget autonvuokrauksen hintoihin huhtikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Keskikokoinen ajoneuvoille 61 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 61 €/päivä edellisen huhtikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.


Budget autot muissa kaupungeissa maan Kanada sisällä


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.