Avis autonvuokraukset kaupungista Luxemburg

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Luxemburg

Luxemburg, Luxemburg
25. elokuu — 1. syyskuu
Sama palautus
Luxemburg, Luxemburg
to 25/8
Keskipäivä
to 1/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Luxemburg Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Luxemburg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
3 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Luxemburg

Avis on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Luxemburg sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Avis noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Luxemburg Findelin kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
Findel Airport.

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa Luxemburg tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamon Avis suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Luxemburg kuukauden syyskuu aikana ovat: Pienikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 214 € per päivä Pienikokoinen vuokra-autoista syyskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 214 € per päivä.

Kaupungista Luxemburg löytyy Avis vuokraamolta 3 toimipistettä. Garage Renault on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 57 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton kaupungista Luxemburg tekivät sen osoitteessa Garage Renault sijaitsevassa toimipisteessä.