Avis autonvuokraukset kaupungista Cancún

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cancún

Cancún, QR, Meksiko
4. heinäkuu — 11. heinäkuu
Sama palautus
Cancún, QR, Meksiko
ma 4/7
Keskipäivä
ma 11/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cancún Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Cancún, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

3,3

Nouto/palautus

3,3

Value

3,7

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Cancún

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Avis vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Cancún asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Avis on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

69 € per päivä (tai 486 € per viikko) on keskimääräinen Avis vuokra-auton hinta kaupungissa Cancún heinäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden heinäkuu aikana Avis vuokra-autolle on 67 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Avis minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Cancún lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Aeropuerto Intl Cancun.

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Cancún (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Avis puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 70 €/päivä, Pienikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Cancún heinäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Avis autonvuokraustarjouksia kaupungissa Cancún niinkin alhaiseen hintaan kuin 67 €/päivä, mikä on halvin Pienikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen heinäkuu aikana.

Kaupungista Cancún löytyy 10 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Avis omistaa. Osoitteessa Aeropuerto Intl Cancun, Cancún sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 83 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Cancún noutivat kulkuneuvon osoitteessa Aeropuerto Intl Cancun sijaitsevasta toimipisteestä.


Avis vuokra-autot kaupungissa Quintana Roo

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Quintana Roo, kuten Playa del Carmen ja Tulum