Avis autonvuokraukset kaupungista Cancún

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cancún

Cancún, QR, Meksiko
12. December — 19. December
Cancún, QR, Meksiko
Tue 12/12
Keskipäivä
Tue 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cancún Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Cancún, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,8

Kokonaisarvosana

3,9

Nouto/palautus

3,9

Value

4,3

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Cancún

Kuinka paljon maksaa Avis vuokra-auto kaupungissa Cancún tammikuu aikana?

68 € per päivä (tai 473 € per viikko) on keskimääräinen Avis vuokra-auton hinta kaupungissa Cancún tammikuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden tammikuu aikana Avis vuokra-autolle on 66 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Avis minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Cancún lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Cancún lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Aeropuerto Intl Cancun.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Cancún?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Cancún (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Avis puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Cancún kuukauden tammikuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 68 €/päivä, Pienikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Cancún tammikuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Avis autonvuokraustarjouksia kaupungissa Cancún niinkin alhaiseen hintaan kuin 66 €/päivä, mikä on halvin Pienikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen tammikuu aikana.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Cancún?

Kaupungista Cancún löytyy 12 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Avis omistaa. Osoitteessa Aeropuerto Intl Cancun, Cancún sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 80 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Cancún noutivat kulkuneuvon osoitteessa Aeropuerto Intl Cancun sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cancún hinnat?

autoa Cancún hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cancún?

joulukuuta 2023 alkaen 183 toimijaa on valittavissa autoa Cancún osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cancún?

Eri maissa, myös kohteessa Cancún, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cancún?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Cancún. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cancún

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.