Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

America Car Rental autonvuokraukset kaupungista Cancún

Etsi ja vertaa hyviä America Car Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cancún

Cancún, QR, Meksiko
6. maaliskuu — 13. maaliskuu
Cancún, QR, Meksiko
ke 6/3
Keskipäivä
ke 13/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Cancún America Car Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista America Car Rental vuokra-autojen sijainneista Cancún, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

America Car Rental

4 sijaintia

Tietoja America Car Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Cancún

Onko vuokraamolla America Car Rental toimipistettä kentällä Cancún lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille America Car Rental kentällä Cancún lentokenttä (Calle Acceso a las bodegas SM 301 Mza 30 Lte 30 Bodega F-1).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta America Car Rental, kun vierailet kaupungissa Cancún kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat America Car Rental autoja kaupungissa Cancún pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 24 €/päivä ja 24 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Mikä on vuokraamon America Car Rental halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Cancún?

Jos haluat säästää rahaa America Car Rental autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Edullinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Cancún. Edullinen vuokraus vupkraamolta America Car Rental maksaa keskimäärin 24 € per päivä, mikä on 2 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 33 % käyttäjistämme varasi Edullinen auton vuokraamolta America Car Rental säästääkseen rahaa Cancún matkalla.

Kuinka monta America Car Rental autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Cancún?

Vuokraamolla America Car Rental on 4 toimipistettä kaupungissa Cancún. Heidän Calle Acceso a las bodegas SM 301 Mza 30 Lte 30 Bodega F-1 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 85 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata America Car Rental auton kaupungissa Cancún, päättivät vuokrata omansa vuokraamon America Car Rental Calle Acceso a las bodegas SM 301 Mza 30 Lte 30 Bodega F-1 toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cancún hinnat?

autoa Cancún hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cancún?

helmikuuta 2024 alkaen 188 toimijaa on valittavissa autoa Cancún osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cancún?

Eri maissa, myös kohteessa Cancún, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cancún?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Cancún. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cancún

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Cancún

Suositut vuokra-autotyypit Cancunissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Cancunissa
ke 6/3
Keskipäivä
ke 13/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.