Alamo autonvuokraukset kaupungista Osaka

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Osaka

Osaka, Japani
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Osaka, Japani
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Osaka Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Osaka, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

6 sijaintia

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Osaka

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä Osaka Itami lentokenttä?

Vuokraamolla Alamo on 1 toimipaikkakentällä Osaka Itami lentokenttä. Vuokraamo Alamo löytyy osoitteesta North Terminal 1f.

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Osaka?

Kyllä, vuokraamo Alamo kaupungissa Osaka tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Alamo vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Alamo puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Osaka?

Kaupungista Osaka löytyy Alamo vuokraamolta 6 toimipistettä. 2f 1 Senshu Kuko Naka on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 56 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Alamo vuokra-auton kaupungista Osaka tekivät sen osoitteessa 2f 1 Senshu Kuko Naka sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Osaka hinnat?

autoa Osaka hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Osaka?

syyskuuta 2023 alkaen 196 toimijaa on valittavissa autoa Osaka osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Osaka?

Eri maissa, myös kohteessa Osaka, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Osaka?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Osaka. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Osaka

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.