Alamo autonvuokraukset kaupungista Osaka

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Osaka

Osaka, Japani
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Osaka, Japani
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Osaka Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Osaka, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Osaka

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Alamo vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Osaka asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Alamo on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Alamo on 1 toimipaikkakentällä Osaka Itami lentokenttä. Vuokraamo Alamo löytyy osoitteesta North Terminal 1f.

Kyllä, vuokraamo Alamo kaupungissa Osaka tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Alamo vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Alamo puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Osaka löytyy Alamo vuokraamolta 6 toimipistettä. North Terminal 1f on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 40 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Alamo vuokra-auton kaupungista Osaka tekivät sen osoitteessa North Terminal 1f sijaitsevassa toimipisteessä.