Halvat lennot Pariisista Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Pariisi-Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Pariisi-Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä

Suora lento

Ei yhtään
Pariisi - Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä reitille ei ole suoria lentoja. Pariisi - Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Pariisi - Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Pariisi - Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä on tammikuu ja kallein elokuu

Milloin on halvinta varata Pariisi - Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento?

30 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Pariisi - Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä on noin 30 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Pariisi kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Pariisi - Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä on 51 päivässä marraskuuta 2023 alkaen. Yleisin lentojen lähtöaika on 11:00, ja 54 % päivittäisistä lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Pariisi kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 363 lentoa lähtee kohteesta Pariisi ja laskeutuu kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 20 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Pariisi-Barcelonan lentoasema (El Prat) etäisyys lentäen?

  Reitin Pariisi-Barcelonan lentoasema (El Prat) lento kestää noin 840,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Pariisi lento kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä hinnat?

  lentoa Pariisi lento kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Pariisi lento kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Pariisi lento kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Pariisi - Barcelona lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Pariisi - Barcelona lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Pariisi - Barcelona joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Pariisi - Barcelona voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Pariisi - Barcelona?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Pariisi - Barcelona tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Pariisi - Barcelona lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Pariisi - Barcelona lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.